Kartanonmäen kesä 2021

Toiminta rantamajalla rajoittui tänä helteisenä kesänä valitettavasti epidemian jatkumisen takia lähinnä ympäristön siistinä pitämiseen.  Reijo ja Marianne kastelivat rinteen kasvustoa.  Keväällä Reijo asensi penkalle  1 m3:n maastoon hyvin naamioidun säiliön, jota täytti järvestä polttomoottoripumpullaan.  Kasvuston kitkentä ja niitto sujuivat heiltä myös.  Suuret kiitokset ahkeruudesta.

Vuosikokous pidettiin ulkotiloissa laiturilla sunnuntaina 25.7., läsnä 14 jäsentä.  Hallitus jatkaa entisessä kokoonpanossaan.

Perinteinen kulttuuriharrastuksemme, kesäteatteriretki tehtiin sunnuntaina  8.8. Juornaankylän kesäteatteriin.  Teuvo-musikaalia katsomassa oli  kahdeksan (8) jäsentä.

Lauantaina  21.8. kokoonnuttiin rantaan onkikisaan nauttimaan auringon valosta ja kalojakin saatiin pikku kiiskestä kohtalaisen kokoiseen lahnaan.  Illanvieton aikana todettiin tulos tasapeliksi, kaikki 16  osallistunutta saivat saalista.

Kesälle suunniteltu Körtsialusen vierailu siirtyy jälleen vuodella eteenpäin.