Kummikylävierailu 16.-18.8.2019

Saimme Viron ystävyyskylästämme Viru-Nigulan kunnan Körtsialusesta (www.kortsialuse.ee) perjantaina  16.8.19 vieraita, Innan, Vilman, Ottin ja Viktorin.  Kaien ja Reinin kotiin majoittumisen jälkeen vastaanotimme vieraamme rantamajalla.  Nautimme emäntien valmistaman päivällisen.

Lauantaina vieraamme, kuljettajamme Rein, Kaie, Anneli ja Hannu tutustuivat mm. Lahden talviurheilukeskukseen, myös hyppyrimäen torni, satama ja moottoripyörämuseo olivat kohteina.  Lounas nautittiin Hennalan alueella.

Kyläläisten ja vieraidemme yhteisessä illanvietossa rantamajalla oli 25 henkeä.  Kuuntelimme illan avauksena viron ja suomen kielillä esitetyt kansallislaulut.  Ottin ja Hannun tervehdyssanoissa muisteltiin yhdistysten pitkää yhteistyötä ja hyvää vuorovaikutusta.  Ott esitti meille vastavierailukutsun.  Aterian lomassa vietettiin leppoisa kesäilta.  Ihailtiin täysikuuta ja etsittiin taivaalta tähtikuvioita.

Sunnuntaina aamupäivällä vieraat tutustuivat Erjan ja Hannun tuotantolaitokseen.  Lahjaksi saamiensa Talla-tuotteiden kera ystävämme lähtivät kotimatkalle.  Suuret kiitokset kaikille vierailun järjestelyissä mukana olleille.